'Φροντίδα στον άνθρωπο και το περιβάλλον'
Η Industrial Safety δραστηριοποιείται στη πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου, στη διαχείριση της επικινδυνότητας και την προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις με στόχο την δημιουργία ασφαλούς και παραγωγικού κλίματος εργασίας.
  • Βιομηχανική Aσφάλεια
  • Ασφάλεια & Υγεία της Εργασίας
  • Ασφάλεια & Υγεία στα Τεχνικά Έργα
  • Βιομηχανική Ασφάλεια
  • Εκπαίδευση Ασφάλειας & Υγιεινής Εργαζομένων
  • Προστασία Περιβάλλοντος
  • Ιατρός Εργασίας

Industrial Safety EXYPP

Industrial Safety EXYPP

Η  IndustrialSafety εξειδικεύεται από το 1987 στη πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου, στη διαχείριση της επικινδυνότητας και την προστασία του περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις  με στόχο την δημιουργία ασφαλούς και παραγωγικού κλίματος εργασίας. Η εταιρεία είναι στελεχωμένη με νέους επιστήμονες Χημικούς Μηχανικούς, Βιολόγους  και συνδυάζει ιδανικά την εμπειρία και την επιστημονική γνώση.

Σε συνεργασία με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναζητούμε διαρκώς νέες μεθόδους και εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθοδολογίες στον τρόπο λειτουργίας μας.

Στην πολυετή διαδρομή μας, οι υπηρεσίες μας  περιλαμβάνουν την βιομηχανική ασφάλεια  (π.χ. μελέτες ΑΤΕΧ), την διαχείριση επικινδυνότητας, την προστασία του περιβάλλοντοςτην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης (ασφάλεια & υγεία, ποιότητα, περιβάλλον, ασφάλεια τροφίμων, κά), και  την εκπαίδευση προσωπικού.

An unhandled exception has occured:
exception 'Exception' with message 'file not found Images/Pages/Page1.178.Original.jpg' in /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php:648

Stack trace:
#0 /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(516): ATnet_ImageService->displayError('file not found ...')
#1 /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(542): ATnet_ImageService->get_document_root('Images/Pages/Pa...')
#2 /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(66): ATnet_ImageService->cleanSource('Images/Pages/Pa...')
#3 /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Modules/Content_ImageGallery/Index.php(65): ATnet_ImageService->LoadImage('Images/Pages/Pa...')
#4 /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/LayoutService/Page.php(138): ATnet_Content_ImageGallery->Flush(Array)
#5 /var/www/vhosts/industrialsafety.gr/httpdocs/Content.php(90): ATnet_LayoutService_Page->FlushModule('ATnet_Content_I...', Array)
#6 {main}